13/4/19

Μαγική φιέστα ανόδου!


Φιέστα ανόδου στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου χτες το βράδυ, όπου αμέσως μετά την λήξη του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στον ιστορικό Πρωτέα, ξεκίνησε ένα τρελό γλέντι, με μουσική, σαμπάνιες και πολύ κέφι!
Παίκτες προπονητές και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι και σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο το φινάλε ενός πρωταθλήματος πολύ ιδιαίτερου, με πολύ συναίσθημα, πάθος και κυρίως αγάπη για την ομάδα και το μπάσκετ!
Η βραδιά συνεχίστηκε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, όπου όλοι μαζί διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!




Όσο για το παιχνίδι, είχε καθαρά διαδικαστικό του χαρακτήρα και απλά το τελικό 53-51 ήρθε να κλείσει νικηφόρα μια μαγική χρονιά!




Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν όταν 2 λεπτά πριν το τέλος ο coach Δεσποτάκης έβαλε στο παρκέ ταυτόχρονα τον αρχηγό μας  Παναγιώτη Μητρέλο και τον 13χρονο γιο του Μωυσή! Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Ο κόσμος, που και πάλι γέμισε το γήπεδο, χειροκροτούσε ασταμάτητα, ενώ η συγκίνηση ήταν εμφανής από όλους! 



Για την ιστορία:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΘ. 53-51
Δεκάλεπτα: 19-10, 33-17, 46-37, 53-51
Διαιτητές: Γκάνης, Σιαμίδης.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Πανταζής, Σιγανός 6(2), Ντάσης, Χαλκιάς 5, Μανιάς 11(3), Νασόπουλος 10(1), Μπούα 7, Ζορμπάς Λ, Πέργουλης 6, Μητρέλος Π. 2, Μητρέλος Μ., Τεπενκιόζης 6(2).