13/9/19

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες μας!



Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μας καθώς και οι προπονήσεις για την νέα χρονιά 2019-20, με ενθουσιασμό και πολλές αφίξεις νέων παικτών σε όλα τα τμήματα μας!
    Η σοβαρή δουλεία και το βάρος που δίνει ο σύλλογος μας στις υποδομές του, φέρνει καρπούς. Οι αθλητές μας εξελίσσονται και διαρκώς νέα παιδιά επιλέγουν την ομάδα μας για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, από έμπειρους προπονητές.
    Όλοι οι καινούργιοι αθλητές μπορούν να πάρουν μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις και να γνωρίσουν την ομάδα μας από κοντά. Η συνδρομή είναι χαμηλή ,η εγγραφή δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει υποχρεωτική αγορά ρουχισμού.



Oι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο , ενώ οι νέοι αρχάριοι αθλητές  μπαίνουν σε μεταβατικά τμήματα , ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους.Η ομάδα μας εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης .

Τμήματα που λειτουργούν στον σύλλογο μας
1.PROJUNIOR :Ένα πρόγραμμα ‘’παιχνίδι και μπάσκετ’’ με χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες , για αγόρια και κορίτσια 4-7 ετών
2.JUNIOR: Aγόρια κορίτσια 8 -10 χρονών
3.ΠΡΟΜΙΝΙ :ΑΓΌΡΙΑ 10-11 ετών
4.ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Κορίτσια  10 -12 ετών
5.ΜΙΝΙ –ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ: Αγόρια 12-13 ετών
6.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ –ΝΕΑΝΙΔΕΣ: κορίτσια 13-16 ετών
7.Παιδικό-Εφηβικό :Αγόρια 14-17 ετών




    Καμάρι του συλλόγου μας το αντρικό μας τμήμα, που μετά από 2 συνεχόμενες ανόδους θα αγωνίζεται πλέον στην Β΄ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ. Μια πολύ δύσκολη κατηγορία, όπου θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σταθούμε επάξια και να διακριθούμε.
    Χαρακτηριστικό είναι , ότι την 1η αγωνιστική η μάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ιστορική ομάδα του Σπόρτιγκ, που πριν χρόνια αγωνιζόταν στην α1 Εθνική!
    Περιμένουμε και φέτος τους φιλάθλους μας να γεμίζουν το γήπεδο ,καθώς η παρουσία και η δυναμικότητα  τους τα προηγούμενα χρόνια, ήταν αυτά που έδωσαν τεράστια ώθηση στην ομάδα μας.
    Είμαστε στην αναμονή της εφαρμογής των νέων προγραμμάτων για τα γυμναστήρια και την υλοποίηση της υπόσχεσης του νυν δημάρχου μας Σπύρου Βρεττού, ότι θα λυθεί το γηπεδικό μας ζήτημα και θα δοθούν ώρες στην ομάδα μας για να μπορέσουμε επιτέλους να λειτουργήσουμε πιο σωστά και να βοηθήσουμε και εμείς στην αθλητική ανάπτυξη της πολύπαθης  πόλης μας.


    Επίσης με  ενέργειες και δράσεις  που θα υλοποιήσουμε ,  μέσα στο έτος φέτος, σε συνεργασία ευελπιστούμε με φορείς του Δήμου, θα αποδείξουμε το κοινωνικό έργο μας .     Ένας αθλητικός  σύλλογος  άλλωστε  δεν πρέπει να κλείνετε μόνο στις γραμμές  του γηπέδου , αλλά να  μπορεί να επηρεάζει και να αλληλεπιδρά  με όλη την κοινωνία προς το καλύτερο.
    Καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις ομάδες, αθλητές προπονητές  και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6945101669-6944398846
SITEwww.artemisbc.gr
EMAILartemisbc2010@gmail.com
FACEBOOK: Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ