16/9/19

Αργυρός Χορηγός: ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


Ο Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  ανακοινώνει την χορηγική συμφωνία με τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση (www.iatrikidiagnosigroup.gr, Όμιλος Ιατρική Διάγνωση Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα).
Κοινός στόχος αυτής της σύμπραξης είναι η προαγωγή της υγείας των αθλητών μας και η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μας. Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση είναι σταθερά δίπλα στον Ελληνικό αθλητισμό στηρίζοντας χορηγικά τα σωματεία, τους αθλητές και τις οικογένειές τους.

Στην ομάδα μας αλλά και σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας, ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση προσφέρει:
Αθλητικό Check Up χορήγησης Κάρτας Υγείας Αθλητή (θα την προμηθευτείτε από την γραμματεία τους συλλόγου) , το οποίο περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδίας και συμπλήρωση της Κάρτας Υγείας Αθλητή στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 25€, άνευ παραπεμπτικού ασφαλιστικού ταμείου.

Επίσης προς τους αθλητές μας και τα μέλη των οικογενειών τους (γονείς και αδέλφια) παρέχεται η κάρτα HEALTHBONUS του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. Με την επίδειξη αυτής σε οποιαδήποτε Μονάδα του Ομίλου θα τυγχάνετε έκπτωσης:

• 50% επί της συμμετοχής του παραπεμπτικού Ασφαλιστικού Ταμείου
• 50% επί του ιδιωτικού μας τιμοκαταλόγου

Για την έκδοση της οικογενειακής κάρτας HEALTHBONUS, θα συμπληρώσετε και θα επιστρέψετε το ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για την έκδοση της κάρτας το οποίο θα σας δοθεί από την γραμματεία του συλλόγου.