22/10/19

Νίκες με όμορφο μπάσκετ για τις υποδομές μας!




3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσαν τα τμήματα των υποδομών μας το σαββατοκύριακο που πέρασε. Παρότι στα τμήματα κορασίδων και παιδικού αγωνιζόμαστε με πολλά παιδιά μικρότερης ηλικίας, καταφέρνουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα. Στόχος άλλωστε της ομάδα μας ποτέ δεν είναι ο σκληρός πρωταθλητισμός, αλλά η δημιουργία σωστών αθλητών και αθλητριών και φυσικά η απόλαυση του παιχνιδιού.



Το Σάββατο λοιπόν, η ομάδα των παίδων μας κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα της ΦΕΑ με σκορ 52-62
Οι αθλητές μας  έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, το οποίο 2 λεπτά πριν το τέλος έφτασε στο +21. Δόθηκε η ευκαιρία όμως  σε όλους τους παίκτες να παίξουν και να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή νίκη. Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Καμπίτης.

Σύνθεση: Κεσεμλής 2, Μητρέλος, Πανταζής 20(2), Εκουτσίδης 1, Μπαλούκας 18, Αθανασόπουλος, Μανιατάκος 3, Μιραχτσής 1, Λιβάνιος 15(1), Νικηφόρος Αθ. 2, Νικηφόρος Α.



Το απόγευμα οι κορασίδες σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι κέρδισε μέσα στην έδρα της Λυκόβρυσης με 39-41.Η ομάδα μας ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με 1-6 πόντους .
Ένα λεπτό πριν το τέλος στο +4 φαινόταν ότι θα φτάναμε εύκολα στην νίκη , αλλά κάνοντας τραγικά λάθη στο τέλος δώσαμε την ευκαιρία στην Λυκόβρυση να περάσει 1 πόντο μπροστά .
Στα 7’’  μετά από βολές  σε αναγκαστικό φάουλ που κάναμε, φτάσαμε στο -3 και εκεί έδειχναν όλα χαμένα... Ένα γρήγορο άουτ και coast to coast από την Πανταζή κατέληξε σε εύστοχο τρίποντο και ισοφάριση με την λήξη της  κόρνας. Πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στην παράταση, φτάσαμε σχετικά εύκολα στην νίκη. Με την λήξη ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τις παίκτριες και τους φιλάθλους μας. Άξια αντίπαλος και τα κορίτσια της Λυκόβρυσης.

Σύνθεση: Σγαρδέλη 5, Ορσάρη, Πανταζή 25(2), Μπακογιάννη, Δεσποτάκη, Διαμαντοπούλου 5, Αμπντέλ-Χακ, Μουμούρη, Μποτοπούλου, Μητρέλου 6, Αθανάσουλα.


Τέλος την Κυριακή η ομάδα των παμπαίδων Πήρε την νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τους Θρακομακεδόνες, άνετα με 30-54. Και σε αυτό το παιχνίδι δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους παίκτες να παίξουν και να προσφέρουν ουσιαστικά.