29/11/19

Καλό μπάσκετ από τις υποδομές μας!




2 νίκες για τα τμήματα υποδομών μας  την περασμένη εβδομάδα.

Το Σάββατο το Παμπαιδικό Β΄ σημείωσε μια ακόμα σημαντική νίκη ,απέναντι στους γειτονικούς Αχαρνής με σκορ 65-23. Ολοι οι παίκτες μας πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.

Το Παιδικό μας τμήμα σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, πήρε την νίκη μέσα στον Άτταλο Καματερού με 55-54 με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, φτάνοντας σε διαφορά 10 πόντων υπέρ της. Στην συνέχεια το ματς ισορρόπησε και στο τέλος αν και ήμασταν και 6 πόντους πίσω,  καταφέραμε να περάσουμε έναν πόντο μπροστά. Με καλάθι μετά από επιθετικό ριμπάουντ στα 6΄΄ ο Άτταλος προηγήθηκε και μετά από άουτ πλάγιο δικό μας , ο Μπαλούκας πέτυχε στην λήξη το νικητήριο καλάθι, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Σύνθεση: Βουγιατζης, Μητρέλος, Πανταζής 28(4), Εκουτσίδης, Μπαλούκας 10, Αθανασόπουλος, Μανιατάκος 2, Μιραχτσής , Λιβάνιος 10(2), Νικηφόρος Αθ. 2, Αργυρίου, Καμπίτης 3(1).

Οι κορασίδες  δεν τα κατάφεραν απέναντι στο Καπανδρίτι, καθώς παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις και ηττήθηκαν εκτός έδρας με 61-25.