30/1/20

Προκρίθηκαν οι Παμπαίδες, νέα νίκη το Παιδικό!



Mε πέντε συνεχόμενες νίκες στις  5 τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα των Παμπαίδων 2006 εξασφάλισε το εισιτήριο για την πρόκριση της στην επόμενη φάση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Το πιο σημαντικό παιχνίδι έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην έδρα μας με την ΦΕΑ αφού ο νικητής θα προκρινόταν. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι , με πολλούς φιλάθλους και από τις δυο ομάδες , αλλά σε κόσμιο επίπεδο  παρά την κρισιμότητα του  παιχνιδιού.
Στην αρχή η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 πόντους αλλά στην συνέχεια πίεσε πολύ στην άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και έφτασε στο τέλος σχετικά εύκολα στην νίκη με 40-35. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΦΕΑ για την καλή εμφάνιση.




Η κλήρωση για την επόμενη φάση  βρίσκει την ομάδα μας να αντιμετωπίζει  την Εξέλιξη Ακαδημία καλ/σης, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45  εκτός έδρας.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά μας και να δώσουμε συγχαρητήρια για την εως τώρα προσπάθεια τους  καθώς  οι περισσότεροι έδιναν διπλούς αγώνες το Σαββατοκύριακο με παμπαιδικό και παιδικό τμήμα.
Επίσης να ευχηθούμε περαστικά στον αθλητή μας Κωνσταντίνο Λιβάνιο,  ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας  που είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την ΦΕΑ και θα χάσει τον αγώνα του Σαββάτου.


Το παιδικό μας την προηγούμενη Κυριακή νίκησε την ομάδα της ΦΕΑ πάλι ,σε ένα παιχνίδι που ενώ στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν μπροστά με 6-10 πόντους , καρδιοχτυπήσαμε στα τελευταία λεπτά ,αφού κάνοντας πολλά λάθη επιτρέψαμε στην ομάδα της ΦΕΑ να ροκανίσει την διαφορά και να μας πλησιάσει. Τελικά κερδίσαμε 63-61 έχοντας την απουσία και του Λιβάνιου.

ΟΙ κορασίδες μας   τελείωσαν το πρωτάθλημα με ήττα από τον πρώτο  Ωρωπό και τερμάτισαν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με τις Κουκουβάουνες, μια πολύ καλή θέση αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνιζόμασταν με μόλις τρία κορίτσια του  2004 φέτος!