25/5/20

Δελτίο Τύπου: 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ!


Στην Α' ΕΣΚΑ θα βρίσκεται η ανδρική μας ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η θέση play off που βρισκόταν όταν διεκόπη το πρωτάθλημα αποδείχτηκε θέση ανόδου!
Ο σύλλογος μας, που φέτος κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, αποφάσισε πριν τρία χρόνια να δημιουργήσει  την αντρική του ομάδα με σκοπό τα παιδιά των υποδομών μας να έχουν το μπασκετικό μέλλον που τους αξίζει!
Ποτέ δεν φανταζόμασταν  όμως ότι μόλις μέσα σε 3 χρόνια  θα καταφέρναμε  να πανηγυρίσουμε 3 ανόδους και από την Δ' ΕΣΚΑ να αγωνιζόμασταν να βρισκόμαστε πλέον στην ελίτ του αθηναϊκού μπάσκετ, την Α' Κατηγορία!!!
Η ομάδα μας  όντας ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, κατάφερε το ακατόρθωτο, κόντρα σε τεράστιες δυσκολίες, σοβαρά προβλήματα με κορυφαίο αυτό του γηπέδου, όμως έδειξε χαρακτήρα, είχε ψυχή, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ και δικαιώθηκε!





Τώρα όλοι μαζί καλούμαστε να ανταποκριθούμε στην ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Θα χρειαστούμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα μας την στήριξη όλων των ανθρώπων που είναι δίπλα στην ομάδα, της δημοτικής αρχής, της τοπικής κοινωνίας και όλων των φίλων που πίστεψαν στο όραμα μας καθώς και εκείνων που θέλουν να έρθουν κοντά στην ομάδα. Μιας ομάδας που ξεκίνησε από τη αγάπη κάποιων ανθρώπων για το μπάσκετ και κατέληξε σε μια κοιτίδα αθλητισμού στο Μενίδι, μια αληθινή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που στόχο έχει  την διάπλαση αθλητών και ανθρώπων με αρχές και ήθος.

Σε μια πολύπαθη πόλη όπως είναι το Μενίδι, ο αθλητισμός είναι η σωστή διέξοδος για τα παιδιά μας. Μακριά από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Χωρίς να γίνονται οι αθλητές αντικείμενο εκμετάλλευσης και αγοραπωλησίας, καθώς οι αθλητές μας είναι ΠΑΝΤΑ ελεύθεροι να διαχειρίζονται τον εαυτό τους χωρίς καμία δέσμευση και  φυσικά καμία απαίτηση  από τον σύλλογο!




Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την ομάδα την χρονιά που πέρασε, τους χορηγούς, τους γιατρούς μας και τους οπαδούς του αντρικού τμήματος που γέμιζαν κάθε Πέμπτη το γήπεδο.
Μια δύσκολη χρονιά μας περιμένει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με την στήριξη όλων θα καταφέρουμε να δούμε την Άρτεμις Αχαρνών ακόμα πιο  ψηλά!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!





Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ