11/6/20

Δελτίο Τύπου: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ



Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Βρεττό και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου κ. Τάσο Κατάρα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του συλλόγου μας αποτελούμενη από τους κκ Μάριο Δεσποτάκη, Χρήστο Παλατιανό, Σταύρο Αθανασόπουλο και Χρήστο Παντελή.

Αρχικά ευχαριστήσαμε τον δήμαρχο για την στήριξή του στην προσπάθειά μας, μια προσπάθεια που αποδίδει καρπούς καθώς η ανδρική μας ομάδα βρίσκεται πλέον στην κορυφή του αθηναϊκού μπάσκετ ύστερα από τις 3 συνεχόμενες ανόδους της, ενώ και στις ακαδημίες μας αθλούνται περισσότερα από 170 παιδιά της πόλης, έχοντας μάλιστα άριστη παρουσία σε όλα τα τμήματα!

Στην συνέχεια συζητήσαμε για το μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, καθώς οι ώρες για τις υποδομές μας στο ''Μπάμπης Χολίδης'' δεν επαρκούν, ενώ πλέον και η ανδρική ομάδα θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει μια σταθερή έδρα για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, η οποία πάνω από όλα είναι διαφήμιση για τον δήμο μας. 

Ο δήμαρχος μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και αφού μας συνεχάρη για τις επιτυχίες του συλλόγου,  δεσμεύτηκε ότι θα δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, κάτι που όπως είπε θα κάνει και για όλα τα σωματεία του Μενιδίου.