30/10/20

Νίκες για Κορασίδες και Μίνι αγοριών!

 


Πολύ καλή εμφάνιση για τις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο την τοπική Άμιλλα. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά και με ηγέτιδα την Πανταζή, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Το τελικό 70-35 είναι βέβαια πλασματικό, γιατί η Άμιλλα ήταν αξιόμαχη, έπαιζε καλό μπάσκετ, όμως ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το σκορ να ανοίξει χωρίς ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων να είναι αυτή.

Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν όλα τα κορίτσια και πλέον η ομάδα ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι.


ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:((Καλαϊτζάκη) Παππά 4, Πανταζή 48(2), Ντάση 1, Παϊτέρη 2, Αμπντελχακ 5, Μποτοπούλου Α. 8, Δεσποτάκη, Μπακογιάννη, Μουμούρη, Μποτοπούλου Κ. 2, Ρόδη, Αθανασάκη.


Πρεμιέρα και για τα ΜΙΝΙ αγοριών, κόντρα στους Αχαρνής εκτός έδρας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια και μόλις το τελευταίο  8λεπτο ανεβάσαμε την απόδοση μας και φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Σε ένα τουρνουά που δεν έχουν σημασία τα σκορ και οι νίκες, αλλά η προετοιμασία και η βελτίωση των αθλητών. Από την ομάδα μας αγωνίστηκαν 14 αθλητές.

Το τμήμα ΜΙΝΙ είναι από τα πιο δυνατά τμήματα του συλλόγου μας, με τα περισσότερα παιδιά να έχουν ξεκινήσει από 4 ετών στην ομάδα. Οι αθλητές μας δουλεύουν μεθοδικά και ακολουθούν εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης. Τα αποτελέσματα φαίνονται όχι μόνο από τις νίκες που πετυχαίνει η ομάδα, αλλά κυρίως από την εικόνα που παρουσιάζουν όλα αυτά τα παιδιά.