14/5/21

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

 


Ο Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων, για αθλητές -τριες 6-12 ετών. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά στο Χολίδειο γυμναστήριο.Για όσους επιθυμούν προπονήσεις μόνο σε ανοιχτό γήπεδο, θα ανακοινωθεί άμεσα ένα πρόγραμμα που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 6 ανοιχτά γήπεδα της πόλης μας. Απευθύνεται σε αθλητές που είναι ήδη στην ομάδα μας, καθώς και σε καινούργιους, που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα.


Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις επικαιροποιημένα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.

🏀Οι αθλητές θα προσκομίζουν σε φωτοτυπία, την δήλωση αποτελέσματος του self test στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο κάθε εβδομάδα.

🏀Όσα παιδιά έχουν νοήσει συνίσταται να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση, πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

🏀Οι αθλητές θα χωριστούν σε σταθερά τμήματα με ανώτερο 10 άτομα. Δεν θα μπορούν να κάνουν προπόνηση σε άλλο τμήμα εκτός από το δικό τους.

🏀Θα ισχύουν όλα τα μέτρα που ίσχυαν τον Οκτώβριο(θερμομετρήσεις ,αντισηπτικά ,υπογραφές σε ημερήσιες καταστάσεις , οι γονείς εκτός γηπέδου και χωρίς συνωστισμό εκτός αυτού κ.τ.λ.)

🏀Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων .

🏀Οι προπονήσεις θα έχουν διάρκεια 45-60 λεπτά.

🏀Οι προπονητές μας θα υποβάλλονται σε εβδομαδιαία rapid test και θα φορούν μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης.

🏀Οι αθλητές θα προσέρχονται με μάσκα και θα την βγάζουν μόνο πριν την έναρξη της προπόνησης.


Όσοι δεν έχουν ενημερωθεί μέσω του viber ,μπορούν να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε διευκρίνηση στο ☎️6945101669.

Το προσωρινό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Κυριακή. Περιμένουμε να στείλουν όλα τα παιδιά τα φροντιστήρια τους.

Καλή αρχή σε όλους, με υγεία και σε σεβασμό στους κανόνες ,για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προπονούμαστε με ασφάλεια.