10/5/21

Επανεκκίνηση των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομών του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝΑγαπητοί αθλητές, αθλήτριες και αξιότιμοι γονείς, σύμφωνα με τις χθεσινές (9/5) ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, από  την ερχόμενη Δευτέρα 17/05/2021  θα έχουμε την επανεκκίνηση των Ακαδημιών μας καθώς και των Τμημάτων Υποδομής  του Συλλόγου μας.

Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας τα  προβλεπόμενα πρωτόκολλα, ήδη οργανώνει της διαδικασία επιστροφής των παιδιών στις αθλητικές δραστηριότητες, με την υγειονομική ασφάλεια όλων να είναι το κύριο μέλημά μας. 

Αναμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας την οριστικοποίηση των  υγειονομικών πρωτοκόλλων από τους αρμόδιους φορείς. Όταν συμβεί αυτό, θα ενημερωθείτε άμεσα όλοι για το πρόγραμμα των προπονήσεων, μέσω των viber groups των τμημάτων μας, του site της ομάδας, καθώς  και του facebook group μας.

Επίσης αναμένουμε να διευκρινιστεί και η ακριβής ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων και της ανδρικής μας ομάδας, αφού αυτό δεν ήταν σαφές στις μέχρι τώρα ανακοινώσεις της ΓΓΑ.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ,  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ