14/12/21

Προκρίθηκαν οι Κορασίδες μας!

 




Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας το τμήμα των κορασίδων πέρασε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, διεκδικώντας την άνοδο του στην Β' Κατηγορία. Αν και πολλές φορές είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην πρόκριση, φέτος ήταν η χρονιά να το καταφέρουμε. Και πέρυσι η ομάδα έδειχνε ικανή να προκριθεί αν δεν είχε διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊου.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα, καθώς οι ώρες στο κλειστό γυμναστήριο είναι λίγες και το ανοιχτό όχι σε καλή κατάσταση, η ομάδα μας έδειξε ότι είναι για τα δύσκολα!

Το πιο βασικό για εμάς είναι ότι έχουμε στις τάξεις της ομάδας κορίτσια με ήθος και με αγάπη για τον αθλητισμό.  Αυτό έχει καταφέρει να τους μεταδώσει η εδώ και πολλά χρόνια προπονήτρια τους Καλαϊτζάκη Ελένη, που είναι πάντα δίπλα τους σε ότι κι αν χρειάζονται.

 



Στον τελευταίο αγώνα της 1ης φάσης, η ομάδα μας κέρδισε την Λυκόβρυση σε έναν όμορφο αγώνα, εισπράττοντας το χειροκρότημα όλων για την επιτυχία της πρόκρισης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες, που θα τους προσθέσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Το μέλλον τους ανήκει!!

 

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ -  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  59-46


Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:(Καλαϊτζάκη) Μποτοπούλου Α.8, Ορσάρη 4, Πανταζή 33(3) Παϊτέρη , Κιαχοπούλου6 , Γκίκα , Μποτοπουλου Κ.6 , Δεσποτάκη 2, Μπακογιάννη, Μουμούρη.