21/12/21

Στην κορυφή της Α' ΕΣΚΑ η ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ!


 

Με άνετη νίκη ολοκλήρωσε η ανδρική μας ομάδα της υποχρεώσεις της για το 2021 κόντρα στον φιλότιμο Αίολο, στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου. Μάλιστα η αγωνιστική αυτή ήταν το φινάλε του πρώτου γύρου, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μας βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' ΕΣΚΑ.

Η πορεία πρωταθλητισμού του ανδρικού μας, είναι η επιβράβευση των κόπων όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα και κυρίως των ίδιων των παικτών. Η ανδρική ομάδα αντιμετωπίζει τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα, όμως τα παιδιά δείχνουν τον ''δρόμο'', είναι μια γροθιά και μας κάνουν όλους υπερήφανους!



Όσο για το ματς, από την αρχή μπήκαμε δυνατά  και γρήγορα η διαφορά πήγε σε διψήφιες τιμές. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν  να επιστρέψουν, όμως η ομάδα δεν άφηνε περιθώρια στους αντιπάλους για κάτι τέτοιο. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε με μοναδικό play maker τον Χαλκιά, η ομάδα καθοδηγήθηκε άψογα για 40'  κι έτσι κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα. 

Από την ομάδα μας πέρα από τον τραυματία Νασόπουλο, δεν αγωνίστηκε και ο έτερος playmaker Κορωπιώτης, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι.
Απουσίες είχε και ο Αίολος, καθώς δύο παίκτες του βρίσκονται σε καραντίνα λόγω covid-19.


Αναλυτικά:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΙΟΛΟΣ 74-55
Δεκάλεπτα: 25-9, 40-25, 56-40, 74-55
Διαιτητές: Τεφτίκης, Ραπτόγιαννης, Περδετζόγλου.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Δεσποτάκης, Μπελέγρης): Βαμβακάς, Λιβάνιος, Κατσαρός 8(2), Χαλκιάς 5(1), Κουλούρης 16(2), Αθανασάκης 13, Σιώμος 13(1), Στρατομήτρος 19(4), Ντάσης.

ΑΙΟΛΟΣ (Γκίκας, Φουσκάκης): Κατάνιας 6, Παπαδόπουλος, Παππάς, Μαμούνης 6, Δουτσίνης 7(1), Χίνης 17(3), Νίνος 4, Ασλανίδης, Θεοδώσης-Παπαλουκάς 17(1).