3/12/21

Μια ανάσα από την πρόκριση οι Κορασίδες μας!3 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας για τις Κορασίδες μας, που συνεχίζουν την πολύ καλή φετινή τους πορεία και πλέον διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος!
Στα δύο πρώτα ματς με την Λυκόβρυση και τις Κουκουβάουνες οι νίκες ήρθαν σχετικά εύκολα, αφού η ομάδα μας με την απόδοσή της  δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους της.
Ωραίο παιχνίδι έγινε στην έδρα της Πεύκης, όπου το παιχνίδι για ένα ημίχρονο ήταν ντέρμπυ. Στην συνέχεια τα κορίτσια μας ανέβασαν την απόδοση τους και με όπλο την δυνατή τους άμυνα και τους αιφνιδιασμούς, έφτασαν δίκαια στην νίκη.
Επόμενος αγώνας το Σάββατο (5/12) με τον αήττητο Ωρωπό, όπου στην προσπάθεια μας για την πρωτιά στον όμιλο, θα κληθούμε να καλύψουμε την διαφορά των 6 πόντων από τον 1ο αγώνα.Αναλυτικά:
 
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 33-45
Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:(Καλαϊτζάκη) Μποτοπούλου Α.2, Ορσάρη 4, Πανταζή 28, Ντάση, Παϊτέρη 5, Κιαχοπούλου, Γκίκα, Μποτοπουλου Κ., Δεσποτάκη, Μπακογιάννη, Μουμούρη 6.
 
 
ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ -  Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 23-58
Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:(Καλαϊτζάκη) Μποτοπούλου Α.16, Ορσάρη 8, Πανταζή 27, Ντάση, Παϊτέρη, Κιαχοπούλου, Γκίκα 5, Μποτοπουλου Κ. 2, Δεσποτάκη, Μπακογιάννη, Μουμούρη.
 
 
ΠΕΥΚΗ Γ.Σ. -ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: 39-53
Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:(Καλαϊτζάκη): Ορσάρη, Πανταζή 43(2), Παϊτέρη, Μουμούρη 2, Δεσποτάκη, Μπακογιάννη 2, Κιαχοπούλου, Μποτοπούλου Α., Μποτοπούλου Κ.6, Γκίκα, Ντάση.