17/2/22

Οι Παμπαίδες μας στο JR NBA GREECE !

 


Ο Γ.Σ.. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  ανακοινώνει την συμμετοχή του για πρώτη φορά  στο Jr NBA Greece Basketball League 2022.

Στο επίσημο αυτό πρωτάθλημα που γίνεται υπό την αιγίδα του ΝΒΑ, σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, θα πάρει μέρος η ομάδα των Παμπαίδων Β, με αθλητές  γεννηθέντες  το 2008-9

Η ομάδα μας μετά από κλήρωση που έγινε, θα αγωνιστεί ως ‘’PORTLAND TRAIL BLAZERS’’και θα συμμετάσχει στον όμιλο “Νorthwest” οπου ;θα αγωνιστεί εναντίων των ομάδων: ΑΕΚ (Utah Jazz), ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ (Oklahoma City Thunder), ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(Denver Nuggets)) και Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Minnesota Timberwolves).





To τουρνουά  διεξάγεται  κατά τα πρότυπα του NBA, όπου οι ομάδες χωρίζονται σε δυο περιφέρειες των δεκαπέντε ομάδων με τρείς υποκατηγορίες των πέντε ομάδων ανά περιφέρεια.

Οι οχτώ  καλύτερες ομάδες από κάθε Περιφέρεια, βάσει ρεκόρ νίκης-ήττας, θα προκριθούν στα playoff, δύο ομάδες από κάθε όμιλο και οι δύο καλύτεροι τρίτοι της Πρώτης  Φάσης του Πρωταθλήματος (Regular Season)

Oι σούπερ μπέμπηδες  2008 της Ελένης Καλαϊτζάκη, είναι από τα τμήματα που έχει δώσει μεγάλη βάση ο σύλλογος και ετοιμάζονται ήδη  να περάσουν στην 2η φάση του πρωταθλήματος Παμπαίδων Β΄ της ΕΣΚΑ ,μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία.

Το πρωτάθλημα του ΝBA JUNIOR θα τους βοηθήσει να πάρουν κι άλλα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και να καλύψουν τα κενά που άφησε ο κορονοϊός τα τελευταία 2 χρόνια, σε όλες τις ομάδες και αθλητές.