20/3/22

Τα τελευταία 4' λεπτά με το Κουκάκι...


 
Αγαπητοί φίλοι, 

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μειώνει την προσπάθεια των αθλητών μας και τις επιτυχίες της ομάδας μας, επιδιώκοντας ίσως να κερδίσει μια πιθανή ''ευνοϊκή'' αντιμετώπιση τα επόμενα παιχνίδια του...

Η αντίπαλη ομάδα υποστηρίζει ότι αδικήθηκε ''κατάφωρα'' στα τελευταία 3' του αγώνα και ότι η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα. Εμείς λοιπόν παραθέτουμε δημόσια ολόκληρο το βίντεο των 4' τελευταίων λεπτών του αγώνα και αφήνουμε στην κρίση σας να βρείτε σε ποιο σημείο του αγώνα αδικήθηκε το Κουκάκι, ποιες είναι οι φάσεις που οι διαιτητές έκριναν υπέρ μας το αποτέλεσμα.
Δεν θα βρείτε καμία...!!! Μάλιστα θα εκπλαγείτε όταν θα διαπιστώσετε  ότι στα 4 αυτά λεπτά υπάρχουν φάσεις στις οποίες έχουμε αδικηθεί εμείς και ίσως θα μπορούσαν να κρίνουν το αποτέλεσμα, όμως για εμάς ανήκουν στο πλαίσιο του ανθρώπινου λάθους των διαιτητών και δεν θα επεκταθούμε περισσότερο.




Στον αθλητισμό και ειδικά στα ομαδικά αθλήματα, είναι σημαντικό να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά η νοοτροπία μιας ομάδας φαίνεται στο πως διαχειρίζεται μια οδυνηρή αλλά δίκαιη ήττα. Την προηγούμενη εβδομάδα εμείς χάσαμε 1 πόντο στον Αθηναϊκό, όμως στους πρώτους που δώσαμε συγχαρητήρια ήταν οι διαιτητές, οι οποίοι έπαιξαν άψογα. Ηττηθήκαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, στο ένα σουτ και θα ήταν απαράδεκτο να μειώσουμε την προσπάθεια την αντίπαλης ομάδας του Αθηναϊκού, που πάλεψε τίμια και τα κατάφερε.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες και τις εντυπώσεις και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, οι αγώνες να παίζονται ΤΙΜΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ μέσα στο παρκέ. Μόνο έτσι θα ξεφύγουμε από την στασιμότητα κι επιτέλους το μπάσκετ επιστρέψει στην θέση που του αξίζει!

Κλείνοντας, ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ εύχεται υγεία και καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες.


Ακολουθεί το βίντεο με τα 4 τελευταία λεπτά:




ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ