18/3/22

Τεράστια νίκη με Κουκάκι οι άνδρες!



Σε έναν κατάμεστο (75%) Κόκκινο Μύλο, η ομάδα μας παρά την κόπωση από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη κόντρα στο φορμαρισμένο και πολύ δυνατό Κουκάκι και εξασφάλισε μαθηματικά την συμμετοχή της στα play offs.

Το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά, έγιναν σκληρές μονομαχίες, όμως με όπλο την δυνατή μας άμυνα  ελέγχαμε απόλυτα το ματς. Καταλυτικό στοιχείο στην νίκη μας η καταπληκτική προσωπική άμυνα πάνω στα ατού των αντιπάλων και στα 40'. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσει την επιθετική λειτουργεία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι είναι χαρακτηριστικό ότι δεν προηγήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα!

Παρόλα αυτά, στην 4η περίοδο το Κουκάκι εκμεταλλεύτηκε κάποια δικά μας λάθη, ισοφάρισε 56-56 4' πριν το τέλος και έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι. 
Εκεί όμως μίλησε η ψυχή και η καρδιά και οι παίκτες μας βρήκαν την δύναμη να αντιδράσουν και να πάρουν και πάλι την κατάσταση στα χέρια τους, φτάνοντας δίκαια στην υπέρ-πολύτιμη νίκη.







Αναλυτικά:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΚΟΥΚΑΚΙ 64-59
Δεκάλεπτα: 18-8, 37-28, 52-49, 64-59

Διαιτητές: Αντωνιάδης, Μαρτινάκος, Κουτίβας.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Δεσποτάκης, Μπελέγρης): Βαμβακάς, Παγωνίδης 5(1), Κορωπιώτης, Κατσαρός, Λιβάνιος, Χαλκιάς, Κουλούρης 26(2), Αθανασάκης 10, Σιώμος 14, Στρατομήτρος 9, Ντάσης.

ΚΟΥΚΑΚΙ (Παπανικολάου, Παπαδημητρίου): Καμπέρης 16(1), Σιδερής 8(2), Διαμαντόπουλος 7(1), Γλυκόπουλος 2, Τσόλης 7, Κιόρρι 4, Μοσχονάς 6, Κηρύκος 5(1), Μπέλλας 4.