11/10/22

3 στα 3 για το Παιδικό μας!



Mεγάλη νίκη για το παιδικό μας την 3η αγωνιστική, στο τοπικό ντέρμπι με τους γειτονικούς Αχαρνής, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Παρότι η ομάδα μας στερήθηκε ένα βασικό επιθετικό της όπλο τον Βουγιατζή (έσπασε το δάχτυλο του τη προηγούμενη μέρα) οι παίκτες του Γιάννη Μπελέγρη, μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να καλύψουν το κενό του συμπαίκτη τους.

Το ματς ήταν αμφίρροπο καθ’ όλη  την διάρκεια του αγώνα, αλλά 2 κρίσιμα τρίποντα του Μαρίνη λίγο πριν την λήξη του αγώνα, σφράγισαν την νίκη μας.
Η  ομάδα μας έχει φέτος στην σύνθεση της μόλις 2 παίκτες  γεννημένους το 2007,  ενώ συμμετέχουν ενεργά και 2  παίκτες 2009. Παρόλα αυτά δείχνουν ικανοί  να κάνουν και φέτος την υπέρβαση, όπως έγινε και με την ομάδα των Παμπαίδων Α' πέρυσι.





Στο 1ο παιχνίδι εκτός έδρας νίκησαν την ομάδα της ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ Β΄ 21-44 και στο 2ο με μεγάλο σκορ την ομάδα της ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ, όπου δόθηκε η δυνατότητα στο προπονητή μας να χρησιμοποιήσει πολύ όλους τους παίκτες. Μάλιστα για 2 αθλητές  μας φέτος ήταν η πρώτη εμφάνιση τους σε επίσημο παιχνίδι!

Ξέρουμε  ότι και σε αυτό το πρωτάθλημα θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, παρά το νεανικό ρόστερ και θα πάρουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

ΑΧΑΡΝΗΣ Λ.Φ.Μ.- ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:33-36
(ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ): Τζιόγκας 4,Χολιδης, Σταματακης 5, Σταμάτης,Μάστορας 5, Ρηγοπουλος 3, Παμπουκιδης, Δημακας, Αθανασοπουλος Β, Μπατραλης, Μαρινης 8 (2), Αθανασοπουλος Π. 11.