7/10/22

4 σημαντικές προσθήκες στους εφήβους!



Όπως και κάθε χρόνο σε συνεργασία με προπονητές και ομάδες της επαρχίας, η ομάδα μας υποδέχεται φοιτητές  που θέλουν να συνεχίσουν το μπάσκετ, βρίσκοντας μια  ‘’οικογένεια ‘’ που τους περιμένει. Συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο στο εφηβικό τμήμα της ομάδας και όσοι μπορούν και τις προπονήσεις και τους αγώνες  του αντρικού μας τμήματος.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που με αυτόν τον τρόπο, έχουμε αναδείξει στο παρελθόν πολλούς παίκτες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια και πολύ δουλειά.


Φέτος λοιπόν αποκτήθηκαν:

1. Παντελής Χαραλαμπόπουλος, από ΑΡΚΑΔΙΚΟ Τρίπολης. Ο 18χρονος guard, έχει ύψος 1,91 και στην χρονιά που πέρασε ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ανδρών. 

2. Θεοδόσης Κατσουρίνης , από στον ΑΠΟΕΛ Μολάων. Ο 18χρονος guard, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ από 8 χρονών. Την τελευταία χρονιά βοήθησε τα μεγίστα την ομάδα του αντρικού να ανέβει στην Α΄Κατηγορία.

3. ΤΖάιδας Χρήστος από Αργοναύτη Νέας Κίου. Ο 18χρονος playmaker έχει ύψος 1,85 και αγωνίζονταν στο εφηβικό και αντρικό τμήμα του Αργοναύτη στην Α' Κατηγορία.

4. Κλειάσιος Δημήτρης από Αργοναύτη Νέας Κίου. Ο 18χρονος small forward  έχει ύψος 1,85 και αγωνίζονταν και αυτός στο εφηβικό και αντρικό τμήμα του Αργοναύτη.

Ευχόμαστε σε όλους πρωτίστως καλή ακαδημαϊκή καριέρα, τους καλωσορίσουμε στην ομάδα μας , να έχουν υγεία και επιτυχίες.

Σημαντική επίσης είναι η προσθήκη του Δημήτρη Πανταζή, ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο από την ΑΕΝΚ, όπου αγωνίστηκε στην Α΄κατηγορία εφήβων.

Είμαστε σίγουροι ότι μόλις η εφηβική μας ομάδα κατορθώσει να δεθεί μεταξύ της, καθώς κάποιοι παίκτες ενσωματώθηκαν πριν λίγο καιρό, θα δείξει φοβερά πράγματα φέτος.
Αναμένουμε επίσης έναν αθλητή έκπληξη ακόμη ,μόλις καταφέρει να πάρει την μεταγραφή του στην Αθήνα από επαρχία.