5/10/22

Νέα νίκη οι κορασίδες μας!

 


Μια ακόμα σημαντική νίκη για την ομάδα των κορασίδων, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ, με πολύ ψηλό σκορ για επίπεδο κορασίδων.
Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοση της κατακόρυφα, παίρνοντας μια διαφορά  πάνω από 10 πόντους ,την οποία διατήρησε σχεδόν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. 
Μια αντεπίθεση του Εύνικου το τελευταίο λεπτό του αγώνα έφερε το παιχνίδι σε ισοπαλία. Στα τελευταία 8’’ του αγώνα μετά άουτ,  η Μποτοπούλου  έκανε καταπληκτική πάσα  στην Πανταζή,  οποία έβαλε  το νικητήριο καλάθι του αγώνα.
Τα κορίτσια έγιναν έναν κουβάρι, πανηγυρίζοντας μια νίκη, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.


Την προηγούμενη Πέμπτη η ομάδα μας ηττήθηκε  από τον δυνατό Σπόρτιγκ στην έδρα μας, παρά την μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών μας, να μείνουν κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κοντά στο σκορ. Δεν αγωνίστηκε η τραυματίας Μουμούρη.

Επόμενο παιχνίδι Σάββατο 12/10 20:00 στο Χολίδειο με την  ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Αναλυτικά:


ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  68-70
Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:. Μποτοπούλου 3, Πανταζή 42(3), Κιαχοπούλου 2, Γκίκα 17(1), Ορσάρη 2, Δεσποτάκη 2, Κοντου, Βασιλείου, Μουμούρη, Ρόδη Κ., Ρόδη.Β, Πολιτίδου.
 
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ  34-51
Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μποτοπούλου 3, Πανταζή 20(1), Κιαχοπούλου, Γκίκα 2,  Ορσάρη 3(1), Δεσποτάκη 4, Κοντου, Βασιλείου, Μουμούρη 2, Ρόδη Κ., Ρόδη.Β, Πολιτίδου