14/4/24

4η θέση στην Α2 το Παιδικό μας!




Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το παιδικό μας τμήμα(γενν. 2008-09) κάνοντας μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες Λεόντειος, Πεντέλη και Χολαργός που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις, ήταν τόσο δυνατές που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στην Α1, εάν το σύστημα διοργάνωσης τους έδινε αυτό το δικαίωμα.




Οι παίκτες μας είναι μια παρέα παιδιών που ξεκίνησαν όλα μαζί στον σύλλογο μας και χωρίς να κάνουμε μεταγραφές, όπως κάνουν άλλοι σύλλογοι για να ενισχυθούν, κατάφεραν να διακριθούν. Είναι όλα παιδιά του Μενιδίου, που παλεύουν καθημερινά σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες. Παρόλα αυτά είναι ενωμένα σαν γροθιά και έχουν πετύχει με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους, να γεμίζουν το κλειστό ''Μπάμπης Χολίδης'' κάθε φορά που αγωνίζονται.
Η φουρνιά αυτή των παιδιών περιμένουμε σύντομα να στελεχώσουν και το αντρικό μας τμήμα και να το οδηγήσουν ξανά σε νέες επιτυχίες.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, το ήθος και την
αγωνιστικότητα τους και φυσικά στους γονείς τους, που πάντα βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν, σε όλες τις δυσκολίες. Το μέλλον τους ανήκει.