12/2/18

Καλό μπάσκετ στο ντέρμπι και... 17/17!!!


Με όπλο την καλή άμυνα και την ομαδικότητα η ομάδα μας πέρασε από τον δυνατό Περισσό, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έναν στόχο που ποτέ δεν τέθηκε όταν η ομάδα ξεκίναγε την προετοιμασία της το περασμένο καλοκαίρι!



Η ομάδα είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, προηγήθηκε με 4-15 στο πρώτο 10λεπτο και ουσιαστικά ποτέ δεν απειλήθηκε αφού η διαφορά ήταν πάντα μεταξύ 8 και 12 πόντους. Όταν κάποιες φορές οι γηπεδούχοι μείωναν περισσότερο, αμέσως με ψυχραιμία και σωστές επιλογές η διαφορά έπαιρνε και πάλι διψήφιες τιμές...
Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κατσιώλης και Σιγανός, ενώ με δική του ''ευθύνη'' έπαιξε ο  Μητρέλος, ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν συγκινητικός!





Ευχαριστούμε και πάλι τους φίλους μας, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα επιφύλαξαν μια έκπληξη στον Λάμπρο Ζορμπά που είχε γενέθλια, φέρνοντας μια τούρτα με κεράκια! Φυσικά, η βραδιά τελείωσε με φαγητό σε γνωστή ταβέρνα κάτι που άλλωστε γίνεται μετά από κάθε παιχνίδι του ανδρικού.


Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 53-64
Δεκάλεπτα: 4-15, 22-33, 35-49, 53-64
Διαιτητές: Δελδήνος, Δούλογλου
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μπρατσιάκος 6(1), Ζορμπάς Γ 10, Χαλκιάς 5(1), Μανιάς 20(6), Κόκιζας, Μπούα 4, Ζορμπάς Λ 4, Μιχαηλίδης 3, Βελτσίστας, Μητρέλος 12, Συμεωνίδης.