4/1/20

Απόλυτη επιτυχία στο 2o Χριστουγεννιάτικο BASKETBALL SHOOTING CAMP!Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη φέτος  το 2ο CHRISTMAS BASKETBALL SHOOTING CAMP από τον σύλλογό μας.
Παρά το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 30 αθλητές αποφάσισαν να αξιοποιήσουν  τον ελεύθερο χρόνο τους  στις  διακοπές  των Χριστουγέννων παίζοντας μπάσκετ!
Σε 4 ημέρες,  με  3,5 ώρες προπόνηση  καθημερινά, βελτίωσαν την ατομική τους τεχνική με έμφαση του σουτ, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης.


Τα προγράμματα που γίνονται σε συνεργασία με την PBT,  με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην διεξαγωγή camp ανά την Ελλάδα, εξασφαλίζουν την επιτυχία. Σκοπός των δικών μας προγραμμάτων δεν είναι η διαφήμιση, αλλά η ουσιαστική  δουλειά για την ατομική ατομική βελτίωση,  κάτι που δεν μπορεί να επέλθει μόνο από την ομαδική προπόνηση.
Μέσα από τα ατομικά αυτά προγράμματα μαθαίνουν οι αθλητές πώς να προπονούνται σωστά και μόνοι τους ή με κάποιον συμπαίκτη τους.
Στο πρόγραμμα πήραν μέρος αθλητές της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ αλλά και από άλλα σωματεία, καθώς  και εκτός Αττικής!
Την τελευταία ημέρα έγιναν οι τελικοί των διαγωνιστικών σουτ και οι απονομές των διπλωμάτων, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και δίνουμε ραντεβού για το 2o EASTER BASKETBALL CAMP τον Απρίλιο!

Καλή χρονιά σε όλους!Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του camp μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ